Hej,
Det der er interessant er kedeltemperaturen og temperaturen i skorstenen.
Jeg tror ikke din røggastemperatur føler sidder i skorstenen, men derimod i røgrøret.
Røgrøret mister hurtigt sin temperatur, mens skorstenen er noget længere om det.
Hvis dit fyr har stået stille i 6 timer, kan du godt betragte det som en opstart på kold kedel/skorsten, men hvis man blot har stoppet fyret, ventet 20-30 minutter, renset i 15 minutter og så starter op igen, så starter man på varm kedel/skorsten.
Jeg siger ikke at det er varm kedel/skorsten der er dit "problem", jeg påpeger bare en mulig sammenhæng som er set ofte før
Hilsen
Michael
okay....
Nu vejer jeg så af. Den siger noget om at der er 16 grader ved herden og 29 grader i skorsten
Fyret har været slukket siden 13.30, fordi jeg skulle rense det. Og så skulle der lige tiden til at få det renset så det burde da være kølet godt ned?