Start helt forfra.
Sluk fyret, og rens kedlen + røgrør.
Tag brænderen af og rens blæser + herd.
Der må ikke være møtrikker på gevindstængerne mellem brænder og kedlen.
Spænd brænderen stramt på kedlen, så der ikke er luft gab, og brænder er tæt samlet på kedlen.
Se om låger lukker tæt.
Klip nogle strimler avis.
Læg en strimmel i klemme under pakning i låger, og nu skal du ikke bare kunne trække strimlen ud uden modstand.
Når du skal op på 6 i skorstenstræk er det som regel smuld der driller.
Det flyver væk i blæser vinden, og så mangler der brændsel på herden.
Giv olie på toppen, hver gang du fylder magasinet.
Standard herd eller U herd, der er næsten ingen forskel på luft tal.
Sæt tal ind fra skema
http://www.nbe.dk/files/manager/standard%20tal%206.75%20til%20bs1016.xlsxLav en ny afvejning.
Bedøm så flammen i et mikro sekund.
Ikke noget med at stå og sole sig i varmen.